Helikoptersimulator fra Bohemia

Utviklerne av Armed Assault-serien byr på sivil helikoptersimulator.

Bohemia Interactive har kunngjort Take On Helicopters for PC. Dette er en helikoptersimulator med høy realisme, avansert grafikk og store miljøer. Spillet skal lanseres i løpet av fjerde kvartal 2011.

Handlingen er satt til Nord-Amerika og det sydlige Asia, og omgivelsene i spillet er basert på terreng fra virkeligheten. I tillegg til en enspillerkampanje som gir deg rollen som sivil helikopterpilot, loves vi omfattende flerspillermuligheter, inkludert samarbeidsspill.

Som vanlig med Bohemias spill lanseres Take On Helicopters også med verktøy som lar spillerne designe sine egne oppdrag.

Pressemeldingen lover en rekke forskjellige typer helikoptre, realistisk skademodellering (inkludert simulering av drivstoff og elektronikk) og en fysikkmotor som støtter «sling load»-teknikk for å frakte kjøretøy og lignende.

Bohemia skryter av at de har over ti års erfaring med simulatorspill, og studiosjef Marek Spanel forteller:

Bilder fra spillet.

– Våre militærsimulatorer i ArmA-serien har tilbudt uendelige mengder moro og kreativitet i nesten et tiår. Helikoptre har alltid vært en viktig del av spillene våre, og nå føler vi det er på tide å gi dem den oppmerksomheten de fortjener i et separat prosjekt.

Han fortsetter:

– Take On Helicopters er et svært tilgjengelig, men også svært autentisk helikopterspill. Her utfordres spillerne til å vise hva de duger til over rike miljøer i Amerika og Asia.

Sjekk spillets nettsted for mer info.

Teaser-film.

Siste fra forsiden