Konkurranse

Her er 2500 nye betanøkler til Wildstar

Vær rask om du vil sikre deg spilletid til helgen.

Da vi loddet ut betanøkler til lovende Wildstar i februar og mars var etterspørselen enorm. Først ble 40 000 nøkler fordelt mellom flere mediepartnere revet bort, deretter sikret vi oss eksklusive nøkler til Gamer.no – og også disse fikk bein å gå på.

Til helgen er en ny betatest på trappene og vi har nå ytterligere 2500 betanøkler til våre lesere. Denne gangen blir det ingen loddtrekning. Nøklene deles ut etter førstemann-til-mølla-prinsippet. For å sikre deg adgang må du melde din interesse via skjemaet nederst i artikkelen.

Kampsystemet i Wildstar skiller seg fra det meste.

Wildstar er et lekent og fargesprakende massivt onlinespilt som utvikles av flere tidligere Blizzard-utviklere. De lover en spennende historie og en svært personlig opplevelse og hevder at spilleren vil få mer av det innholdet man liker best etter hvert som man spiller, og du kan velge en av fire retninger som gir deg unike oppdrag og belønninger som passer din spillestil.

Selv om Wildstar visuelt har visse likhetstrekk med mastadonten World of Warcraft, er skaperne opptatt av å skille seg ut med særegne spillmekanikker og et kreativt science-fiction-univers. De har stor tro på prosjektet sitt, men innser at man må levere nytt innhold hver eneste måned for å holde på spillerne og abonnentene i et konkurranseutsatt marked.

Gamer.no har spilt Wildstar i flere omganger tidligere i år, og vår skribent er imponert så langt, selv om det er lite nytt å spore sammenlignet med andre spill i samme sjanger:

– Det er mye som er veldig bra med Wildstar, og det merkes at det lages av en gruppe mennesker som er godt kjent med spill av denne sjangeren. Mye av de tingene som kan være tungvinde og kronglete i andre spill er sømløst intergrert i Wildstar. Det er et spill laget av spillere, som vet hva de vil ha og i hvilken retning de vil gå med spillet, skrev Gøran Solbakken i sniktitten.

Fyll inn din epostadresse under, så sender vi deg en nøkkel.

Siste fra forsiden