Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 5

Her er dagens julekalender

Hvilket snadder skjuler seg bak luken i dag?

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

I vår femte luke har vi en godpakke til PC-spillerne. Vi har nemlig fått tak i litt Turtle Beach-snadder som vi har tenkt å dele ut til en heldig vinner.

Turtle Beach Grip Arena mus.
Turtle Beach Impact 600 tastatur.

Er du glad i MMO eller MOBA-spill, kan Turtle Beach sin Grip Arena datamus bli en trofast følgesvenn for deg. Med 8200 DPI lasersensor og 2,000 Hz «polling rate» er dette en svært responsiv datamus som du kan tilpasse med egendefinert belysning. I tillegg har du 12 tommelknapper med Alps mikro-sensorer for raske handlinger i kampens hete.

For å komplimentere datamusen slenger vi også med et Turtle Beach Impact 600-tastatur, som lar deg stille inn makro med dedikerte knapper. Dette LED-belyste tastaturet har mekaniske Cherry MX-brytere som gir høy presisjon og rask respons. Det hele er pakket inn i et robust, metallforsterket design som garanterer god holdbarhet og stabilitet.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden