Her er de groteske fiendene du møter i The Evil Within

Ny trailer gir et innblikk i hva som venter deg og hvilke knep du kan bruke.

I april i fjor avduket Bethesda Softworks sin store skrekksatsing The Evil Within, en tittel som ligger godt an til å bli årets blodigste og mest fryktinngytende verk på spillfronten.

Spillet handler om detektiven Sebastian Castellanos, som under etterforskningen av et bestialsk massedrap blir slått bevisstløs og våkner opp i en syk verden fylt av vandrende uvesener. Spillet skal by på både heftige utfordringer og generøse mengder vold og gørr, noe vi allerede har fått bekreftet i tidligere trailere.

Dette er «The Keeper», en av de sterkere fiendene.

Ny trailer viser fiendegalleri

Hittil har vi imidlertid ikke sett så mye til akkurat hva slags lumske beist helten skal bryne seg på i spillet. Nå har det blitt sluppet en ny trailer som gir oss et innblikk i det urovekkende galleriet av ondsinnede kreasjoner i The Evil Within.

Etter traileren å dømme står det ikke på kreativiteten når det gjelder den visuelle utformingen av fiendene, men klippet gir oss også mer detaljert bakgrunninformasjon om fiendene.

Antogonistene i spillet kalles for «The Haunted» og skal være «torturerte sjeler» som dreper for fote, og som konstant jakter etter helten. Som en prikk over i-en opplyses det også om at ammunisjonen i spillet er meget sparsomt distribuert, og at selv én enkelt fiende følgelig vil kunne by på store problemer for spilleren.

Lag piler av feller

Mange av fiendene i spiller er ekstra sterke, og i traileren får vi møte en kar ved navn «The Keeper», som både bærer en svært dødelig hammer og legger ut feller. Et interessant aspekt ved disse fellene er at du kan demontere dem og bruke materialene til å lage ulike piler til armbrøsten din.

The Evil Within lanseres til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og PC den 14. oktober. Den nye traileren ser du under.

To av våre skribenter har spilt The Evil Within: Her er deres inntrykk »

Siste fra forsiden