Mye blod og gørr i fersk The Evil Within-trailer

Resident Evil-skaperens nye grøsserspill er ikke for pyser.

Bethesda Softworks

Nå er det ganske nøyaktig ett år siden utgiveren Bethesda Softworks dro sløret av The Evil Within, et nytt grøsserspill med Resident Evil-skaperen Shinji Mikami ved roret.

The Evil Within handler om detektiven Sebastian Castellanos, som under etterforskningen av et bestialsk massedrap blir slått bevisstløs og våkner opp i en syk verden fylt av vandrende uvesener. Spillet skal by på både heftige utfordringer, nifse monstre og brutale skildringer som etter alt å dømme gjør spillet lite egnet for sensitive sjeler.

I februar kunne Bethesda omsider avsløre at 29. august er datoen blodbadet starter, og nå følger selskapet også endelig opp med en splitter ny trailer fra den gruoppvekkende spilltittelen.

The Evil Within vil by på mange kjipe omgivelser.

Mye snadder for grøsserfansen

Traileren serverer oss flere klipp fra selve spillet som aldri tidligere er blitt vist, og som utvilsomt forsterker inntrykket av at dette er en tittel du trolig ikke har lyst til å dra frem under familieselskapet.

I den nye snutten får vi blant annet et glimt av noen av de ytterst dødelige fellene i spillet, kreativt deformerte beist med uhyggelige våpen og ikke minst en anselig mengde blod og gørr.

Ellers kommer det frem at spillet vil foregå både i skogsomgivelser, mørke korridorer og noe som ser ut som et særdeles ugjestmildt slaktehus. I beste «Ondskapens Hotell»-stil blir vi også vitne til et rom som oversvømmes av blod, i tillegg til diverse annet snadder for grøsserfansen.

The Evil Within lanseres til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og PC, og datoen er altså 29. august. Traileren kan du se under.

Vi har allerede tatt en titt på The Evil Within:Spillet er utvilsomt inspirert av eldre titler i sjangeren »

Siste fra forsiden