Nytt grøsserspill fra mannen bak Resident Evil

Bethesda har akkurat avslørt The Evil Within.

For et par dager siden begynte Bethesda Softworks å erte oss med små, sære filmsnutter fra et nytt prosjekt. Nå har de trukket sløret fra spillet, som viser seg å være et grøsserspill ved navn The Evil Within. Som mange forventet er dette det første spillet fra det japanske Bethesda-studioet Tango Gameworks.

Spillets fæle logo.

The Evil Within kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC, samt den neste konsollgenerasjonen. Lanseringen vil finne sted i 2014, og utviklingen ledes av den erfarne spillutvikleren Shinji Mikami. Du har kanskje ikke hørt om Mikami, men om du liker grøsserspill har du garantert hørt om spillene hans – Mikami er nemlig mannen bak Resident Evil-serien.

Få detaljer

Dessverre ønsker ikke Bethesda å gi oss noen konkrete detaljer om spillet. De kommer først på mandag, i sniktitter på utvalgte nettsteder. De har imidlertid lansert en trailer, som for øyeblikket er eksklusiv for det amerikanske spillnettstedet IGN. Du kan se den under artikkelen.

Traileren, som bruker ekte video og ikke bilder fra spillet, viser scener fra det som ser ut til å være et forlatt sykehus. Traileren viser blant annet en fyr som desperat jobber med piggtråd, samt en rekke andre uhyggeligheter. Det blir rimelig blodig mot slutten, så dette spillet er neppe for sarte sjeler.

– Vi er utrolig stolte av å kunne annonsere The Evil Within. Teamet mitt og jeg er fast bestemt på å skape en spennende ny serie, som gir spillerne en perfekt blanding av skrekk og action, sier Mikami i pressemeldingen vi har fått fra Bethesda.

The Evil Within var tidligere kjent under kodenavnet Zwei, og vi hørte de første ryktene om det allerede i fjor. Det finnes forøvrig flere filmer ved navn The Evil Within, men vi vet ikke om spillet har noe med noen av dem å gjøre.

Les også: Bethesda utvider østover
Les også: Anmeldelse: Shadows of the Damned

Siste fra forsiden