Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 16

Her er den sekstende luken i julekalenderen vår

Et splitter nytt spill fra en kjent japansk rollespillserie står for tur.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Nytt Tales-kapittel og ekstra godsaker

Har det blitt for få japanske rollespill på deg i år? I dag har du i aller høyeste grad muligheten til å rette på det, da dagens luke skjuler Tales of Berseria Collector’s Edition til PlayStation 4.

Tales of Berseria.
Bandai Namco Entertainment

Tales of Berseria er det nyeste innslaget i den tradisjonsrike rollespillserien, som også innebefatter favoritter som Tales of Phantasia og Tales of Symphonia. Berseria er i skrivende stund ikke lansert utenfor Japan, men kommer til Europa 27. januar. Vinneren vil motta spillet på lanseringsdagen.

Utgaven du kan vinne hos oss inneholder, i tillegg til spillet, blant annet lydsporet, to chibi-figurer, en strategiguide og en bok med konseptkunst fra spillet. Tales of Berseria har forøvrig blitt godt mottatt i de japanske publikasjonene Famitsu og Dengeki PlayStation.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
528 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden