Her er det første glimtet av Phoenix Wrights forfader

Neste Ace Attorney-spill går 150 år tilbake i tid.

Phoenix Wrights forfar trives også i rettsalen.
Capcom

I alle Phoenix Wright-utgivelsene til nå har det vært rimelig enkelt for Capcom å late som om de historiedrevne eventyrspillene egentlig har en nesten-vestlig setting. Det kan bli vanskelig å gjøre det samme med nyannonserte Dai Gyakuten Saiban: Naruhodou Ryuunosuke no Bouken, om det skulle komme til vår kant av verden.

Hei tippoldefar!

Det nyeste spillet med Ace Attorney-navnet er nemlig satt mellom 1868 og 1912, også kjent som Meiji-perioden. Dette var perioden der det japanske imperiet begynte å blomstre, etter å ha avviklet sine svært strenge handels, immigrasjon- og emigrasjonsregler.

Vi kan sikkert likevel anta at fokuset ligger mer på helsprø figurer og rettsaker enn på begivenhetene under den historiske perioden.

Serieskaper bak roret

I spillet følger vi Ryuunosuke Naruhodou, en av Phoenix Wrights (Ryuuichi Naruhodou på japansk) forfedre fra tidsperioden. I likhet med sin etterkommer er Ryuunosuke mest kjent for sine bragder som forsvarsadvokat. Dette melder Famitsu (via Polygon)

Den andre figuren i traileren.

En vestlig utgivelse av Nintendo 3DS-spillet har ikke blitt nevnt ennå, men så langt er det kun ett spill i serien som ikke har dukket opp på denne kanten av kloden. Sidespillet Gyakuten Kenji 2 til Nintendo DS, der vi følger aktor Miles Edgeworth, vilel ifølge Capcom gitt for lite avkastning med en vestlig utgivelse.

Utviklingen ledes av serieskaper Shu Takumi som sist jobbet med det finurlige blandingsspillet Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney, som nylig ble sluppet her i vesten. Takumi jobbet altså ikke på fjorårets Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies, som vår anmelder likte et par hakk bedre enn kryssningsspillet.

Fikk du forresten med deg Vita-spillet som kan minne litt om Ace Attorney?
Vår anmelder satte i hvert fall pris på Danganronpa: Trigger Happy Havoc »

Annonseringstrailer.

Siste fra forsiden