Her er Dishonored-studioets neste spill

Bethesda trekker sløret av Prey.

Fåglarna vet hva som er galt med øyet til Morgan.
Skjermdump fra Youtube.

Under sin E3-konferanse natt til mandag trakk Bethesda sløret av et helt nytt spill, ved navn Prey.

Dette skrekk-sci-fi-pillet lages av Dishonored-utviklerne i Arkane Studios, og skal etter planen lanseres i 2017. Det er altså tilsynelatende ingenting igjen her av Prey 2 – spillet Human Heads jobbet med frem til det plutselig forsvant fra søkelyset i 2012. Vi visste dog at Arkane var satt på prosjektet allerede for tre år siden.

Prey ser ut til å bli passe skummelt.
Skjermdump fra YouTube.

Forskning og romvesen

Hva er det som skjer her?
Skjermdump fra YouTube.

Året er 2032, og vi får ta kontrollen over en kar ved navn Morgan Yu. Morgan er en del av et forskningsprosjekt av den tvilsomme sorten som kan forandre menneskeheten for alltid. Noe går selvsagt galt, og Talos 1, romstasjonen man bor på, blir angrepet og forsøkt tatt over av noen skumle romvesen.

Ved hjelp av våpen, verktøy, kløkt og Morgans psykologiske egenskaper må man kjempe mot disse mystiske romvesenene, og komme til bunns i hemmelighetene som skjuler seg i romstasjonen.

– Visjonen vår for Prey er drevet av vår lidenskap for å skape unike verdener hvor man kan improvisere, eksperimentere og spille på sin egen måte, sier president og kreativ regissør i Arkane Studios, Raphael Colantonio, i en pressemelding.

Vi får høre mer om Prey på sommerens QuakeCon i august. Spillet lanseres til Xbox One, PlayStation 4 og Windows i 2017.

Sjekk traileren til Prey i videovinduet under.

Les alt vi skriver om årets E3 »

Siste fra forsiden