Final Fantasy XVI

Her er en ny Final Fantasy XVI-trailer

Square avslørte lanseringsplaner og viste hvordan det blir å spille.

Mot slutten av nattens State of Play-sending dukket Square Enix opp, med en ny trailer for Final Fantasy XVI. Samtidig meldte utvikleren at spillet skal lanseres sommeren 2023.

Videoen – som du ser over – viser glimt av både spilling og av historien spillere skal få oppleve.

Summons heter Eikons i Final Fantasy XVI.
Square Enix

Clive og hans summons

Final Fantasy XVI finner sted i verdenen Valisthea, der vi får følge historien til Clive Rosfield. I kjent Final Fantasy-stil skal det handle om sverdkamp mot fiender i alle varianter og størrelser, og kampene ser ut til å bli hektiske affærer.

– I tidligere intervjuer og oppdateringer har vi ikke gått så dypt inn i detaljene om hvordan spillet fungerer, men forhåpentligvis med denne sniktitten får dere alle et bedre bilde av hvordan spillingen blir – nemlig actionfylte kamper med hovedpersonen Clive Rosfield som bruker en bredt spekter av angrep som er unike for spillets mange Eikons, sa produsent Yoshida Naoki i en uttalelse.

Flott å se på.
Square Enix

Clive suser rundt med hopp og sprett, i et kampsystem som ved første øyekast minner om Devil May Cry kombinert med Dynasty Warriors. Summons – eller Eikons – blir også en stor del av kampopplevelsen, og vi fikk blant annet se Ifrit, Bahamut, Odin og Shiva.

Ifølge spillsjef Hiroshi Takai er Final Fantasy XVI nå spillbart fra start til slutt. Teamet jobber nå med å polere på alt sammen, slik at ting blir klart til lansering neste sommer.

LES OGSÅ: Sony lager film og TV av Horizon Zero Dawn, God of War og Gran Turismo »

Siste fra forsiden