Konkurranse

The Elder Scrolls Online

Her er flere betanøkler til The Elder Scrolls Online

Gikk du glipp av forrige betatest? Nå får du en ny sjanse.

The Elder Scrolls Online har vært i utvikling siden 2007 og 4. april lanseres storsatsingen som er basert på det kjente Tamriel-universet. Det betyr at ensom utforsking erstattes med samarbeid og konflikter i en stor og dynamisk verden full av andre spillere. Handlingen foregår 1000 år før hendelsene i Skyrim.

Zenimax

Vi har selv prøvd spillet over flere helger i februar, og vår skribent mente at den gode, gamle Elder Scrolls-følelsen var tilstede, til tross for de mange MMO-elementene:

– Det føles rett og slett som om jeg befinner meg i det samme, kjente universet. Jeg tvilte aldri på om jeg spilte et The Elder Scrolls-spill eller ikke. De ulike områdene, figurene jeg møtte underveis, oppdragene og historien så langt jeg opplevde den hadde den rette følelsen, skrev Gøran Solbakken i sin sniktitt.

I artikkelen skryter han av et dynamisk og actionfylt kampsystem, en fin variasjon av fiendetypene og et stemmeskuespill som holder et høyt nivå. Han konkluderte med at dette blir en svært lovende onlineversjon av det kjente universet.

For et par uker siden delte vi ut 1500 betanøkler som sikret tilgang til betatesten som varte fra 28. februar til 3. mars. Nå har vi fått tak i ytterligere 1000 nøkler som gjelder for førstkommende helg. De som fikk nøkler sist får automatisk tilgang denne gangen også.

For å bli med i trekningen må du i oss epostadressen din i skjemaet under. Vi foretar trekningen torsdag ettermiddag.

Oppdatering 13. mars, 14:16: Vi har nå sendt ut nøkler til alle som har meldt seg på siden artikkelen ble lagt ut tirsdag morgen, men det er mange nøkler igjen! Ny trekning eller utdeling (avhengig av pågangen) finner sted fredag ettermiddag.

Oppdatering 14. mars, 17:51: Alle som meldte seg på siden sist har nå fått nøkkel. Det er fortsatt 200 igjen, og vi gjennomfører en ny utsendelse lørdag formiddag.

Siste fra forsiden