Konkurranse

Julekalender 2017 - luke 9

Her er luke nummer ni i julekalenderen

Her kommer en premie for TV-titterne.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Se mer film og underholdning

I dagens luke kan du vinne et halvt års abonnement på TV 2s Sumo Underholdning pluss C More Film. I denne pakken inngår blant annet alt av norske og utenlandske serier fra TV 2 og C More, med unntak av HBO-serier, pluss en hel haug med filmer fra C More.

Assassin's Creed-filmen er en av filmene som er tilgjengelig på C More Film.
20th Century Fox

I tillegg får du tilgang til kanaler som TV 2, TV 2 Zebra, Sportskanalen, Nyhetskanalen – alt hele familien skulle trenge, med andre ord. Hva angår sport vil du kunne se e-sport, sykkel, ishockey, håndball og fotball, bortsett fra engelsk fotball.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
852 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden