Herjer du i Call of Duty 2?

Gjennom Nordic Xbox League skal spillnettsteder i Norden konkurrere seg i mellom om ære og kule premier. Vil du delta på Gamer.no-laget?

Nordic Xbox League er kort fortalt et initiativ fra Microsoft, og poenget er å avgjøre hvilket spillnettsted i Norden som har de beste Xbox 360-spillerne. Det skal innledningsvis holdes fire nasjonale turneringer i fire spill, og det beste nettstedet i Norge går videre til en nordisk superfinale. Alt foregår via Xbox Live.

I den store finalen mellom Norge, Sverige, Danmark og Finland kan hvert nettsted sende ett lag med fire spillere. Disse skal deretter konkurrere på nytt i samtlige fire spill som er spilt i de nasjonale rundene.

Alle medlemmer av de lagene som vinner de innledende rundene i Norge, får en MP3-spiller (Z5) fra Samsung. I den nordiske finalen får hvert medlem av vinnerlaget en HD-klar LCD-skjerm fra Samsung (Samsung LE-32R72B), til en verdi av 15 000 kroner. Alle som underveis har representert de ulike nettstedene, får forøvrig et eksemplar av det kommende X-men-spillet fra Activision.

Hvert nettsted skal i hver runde stille med ett lag bestående av fire spillere. Nettstedene kan skifte ut lagmedlemmene når som helst før og etter kampene, for å være optimalisert for de ulike spillene det skal kjempes i. Det er med andre ord opp til hvert enkelt nettsted å finne ut hvordan de vil knytte spillere til sitt lag.

I den første norske runden, som holdes lørdag 29. april, er det Call of Duty 2 for Xbox 360 som gjelder. Konkret hvordan denne turneringen skal gjennomføres, og hvilke regler som gjelder, er foreløpig ikke klart.

Vi søker derfor spillere med erfaring fra dette spillet, eller andre førsteperson skytespill på konsoll, som kan representere Gamer.no i denne runden. Hvis dette høres interessant ut, så sender du en e-post til tor-steinar@gamer.no med informasjon om hvorfor akkurat du bør plukkes ut til å delta på Gamer.no-laget. Oppgi også fullt navn, bosted og gamertag.

De spillerne vi mener er best skikket, blir invitert til en privat kvalifiseringsrunde via Xbox Live etter påske. Det er et krav at du eier, eller skaffer deg Call of Duty 2 for Xbox 360 innen den tid.

Siste fra forsiden