Heroes of the Storm har fått lanseringsdato

Men først skal spillet gjennom en siste åpen betatest.

Ikke lenge igjen nå.
Blizzard

Etter et drøyt halvår med både alpha- og beta-testing er målstreken for Heroes of the Storm i sikte. Blizzards egne vri på den svært så populære MOBA-sjangeren – som for tiden domineres av League of Legends og Dota 2 – slippes 2. juni i år, og blir som kjent et gratisspill. Salg av skins og helter er det som skal få pengene til å renne inn for utvikleren.

Heroes of the Storm innehar Blizzards kjente grafiske stil.

Men før det skal spillet gjennom en siste betafase. Fra 20. mai kan alle som vil få hjelpe spillet i den siste fasen av utviklingen, rett og slett ved å bare spille spillet. Siden spillet til nå har vært lukket med mindre man satt på en spillnøkkel, er det sikkert spennende å få se hva dette egentlig er for noe.

Når Heroes of the Storm slippes er det med over 30 helter hentet fra Warcraft-, StarCraft-, Diablo-universene, samt noen gamle kjenninger fra The Lost Vikings-spillene. Disse kjemper mot hverandre på 7 forskjellige kampområder.

Heroes of the Storm slenger deg og fire andre spillere inn i et spillområde. På motstanderlaget møter dere fem arge konkurrenter, og det er laget som klarer å samarbeide best som kommer seirende ut av det hele.

Som i lignende spill velger man seg én av et utvalg helter før kampen, og denne stiger i nivå ved at hele laget feller både spillerstyrte og datastyrte fiender. Dette er én av flere ting som gjør at spillet skiller seg fra League of Legends og Dota 2.

Blizzard jobber også med siste del i StarCraft II-tilogien.
Legacy of the Void introduserernye enheter, en ny kampanje og en ny spillmodus »

Siste fra forsiden