Blizzard avduker StarCraft II: Legacy of the Void

Siste del av trilogien introduserer nye enheter, en ny kampanje og en ny spillmodus.

Blizzard Entertainment

ANAHEIM (Gamer.no): Årets BlizzCon er godt i gang, og blant årets avsløringer har Blizzard valgt å trekke sløret av den tredje og siste delen av StarCraft II-sagaen. I Legacy of the Void vil vi kontrollere de høyteknologiske protossene, som må forene krefter for å unngå at galaksen blir revet i stykker av den mystiske xel'naga-rasen.

Skjermbilde hentet fra StarCraft II: Heart of the Swarm.

Ny spillmodus

Nattens avsløring fokuserte mye på den kommende enspillerkampanjen, og Blizzard understreker at gamle bekjente som Zeratul, Kerrigan og Jim Raynor har en rolle å spille før universets skjebne avgjøres. Men vi fikk også se mye annet innhold som vil være på plass før Legacy of the void kommer i butikkhyllene.

Blant annet kan vi se fram til en splitter ny spillmodus, nemlig «archon mode». Her vil to spillere kunne dele kontroll over én og samme hær, slik at én kan fokusere på å samle ressurser og bygge bygninger mens den andre kontrollerer styrkene i kamp. Dette ser ut til å være en artig liten modus som ikke er ment for høyt kompetitivt spill.

Vi er også lovet noen nye enheter. Zerg-spillere kan blant annet glede seg til å endelig bruke «lurkers» igjen, en enhet vi ikke har sett siden StarCraft: Brood War. Alle de tre rasene vil få nye verktøy som det blir mulig å bruke i flerspillerkamper. Blant annet vil terran-rasens battlecruisers få en nye evne som lar dem teleportere hvor som helst på spillkartet.

Blizzard ville ikke gå ut med noe lanseringsvindu, men kunne opplyse om at du ikke trenger å ha kjøpt de foregående spillene i serien for å spille Legacy of the Void.

Lanseringsvideo for StarCraft II: Legacy of the Void.

Gamer.nos reise og opphold til BlizzCon er betalt av Blizzard.

Siste fra forsiden