Det neste spillet til Blizzard heter Overwatch

Spillutvikleren avslørte en helt ny merkevare på årets BlizzCon.

Blizzard Entertainment

ANAHEIM (Gamer.no): Som ventet har Blizzard allerede avslørt flereviktige utgivelser under årets BlizzCon. Allikevel blekner de alle sammenlignet med annonseringen av Overwatch, et splitter nytt skytespill satt i en skrudd framtidsversjon av jorda.

Gameplay fra Overwatch.

Dette er første gang Blizzard lanserer en ny merkevare siden de ga ut StarCraft i 1998. Overwatch blir et førstepersons skytespill med stor vekt på samarbeid, og kan ved første øyekast minner mye om Team Fortress 2 og lignende spill. Spillerne vil få en lang rekke spillbare figurer å velge i mellom, som alle kan by på unike evner og en særegen spillestil.

Beta i 2015

Handlingen i Overwatch finner sted rundt 60 år fram i tid, etter at en elitestyrke kjent som Overwatch har klart å bekjempe en global krig mot kunstig intelligente roboter. Etter å ha levd på denne suksessen i mange år har denne elitestyrken blitt oppløst, og mange av medlemmene har gått over til å bli leiesoldater.

To figurer i aksjon i Overwatch.

Overwatch vil ikke ha noen enspillerdel, og ser ut til å bli en tilgjengelig skytespillopplevelse som skal kunne tilby noe for alle spillertyper. Så langt er det blitt annonsert tolv spillbare figurer, og Blizzard understreker at det vil komme mange flere.

Kampene i Overwatch vil ha seks spillere på hvert lag, og spillet vil ikke ha den tradisjonelle «team deathmatch»-modusen. I stedet vil fokuset ligge på objektivbaserte moduser, deriblant «payload» og «capture the point».

Overwatch har ikke fått noe lanseringsvindu, men Blizzard lover at spillerne vil kunne delta i betatesten som sparkes i gang i 2015. Spillet er foreløpig kun annonsert til PC.

Gamer.nos reise og opphold til BlizzCon 2014 er betalt av Blizzard.

Pixar-aktig trailer for Overwatch.

Siste fra forsiden