Heroic

Heroic kan bli solgt

Oppkjøpet av den norske organisasjonen skal være nært forestående.

Joachim Haraldsens Heroic kan bli solgt i løpet av de neste ukene.
Heroic/Omaken

Den norske organisasjonen Heroic klarte i mars å sikre 10 millioner kroner som sørget for at de kan drifte videre forbi sommeren 2023. Nå ser det ut som organisasjonen blir solgt.

Kan fullføres i juni

Det er det norske aksjeselskapet Krow Bidca som skal være nære å fullføre oppkjøpet av Heroic for 2 kroner per aksje. Dette betyr at et totalbeløp for oppkjøpet havner på nærmere 56 millioner kroner.

Styret i Heroic har anbefalt alle aksjeeiere å akseptere tilbudet og Gamer.no erfarer at oppkjøpet er forventet å bli ferdigstilt neste måned.

Les også: Heroic sikrer finansiering for videre drift.

God mulighet for aksjonærene

I en melding til aksjonærene sine forteller CEO, Joachim Haraldsen at oppkjøpet av Krow Bidco er bra for alle parter.

– Med Krow Bidco blir Heroic tilbudt en mulighet til å fortsette sin oppgave som har blitt søkt med støtte fra alle interessenter. Samtidig gir transaksjonen en verdi for aksjeeierne i en utfordrende økonomisk posisjon for selskapet. Etter anstrengelsene som er gjort i den siste tiden, representerer tilbudet en attraktiv mulighet for våre aksjeeiere.

Les også: 777 vinner den siste CS:GO-finalen i Telialigaen.

Heroic sitt Counter-Strike-lag deltar for tiden i Blast.TV sin Major i Paris. Der er laget allerede sikret en sluttspillplass.

Organisasjonen har vært notert på NOTC-børsen i Oslo siden februar 2021. Siden den gang har selskapets aksjekurs falt fra 19,76 kroner til kun 0,50 kroner.

Siste fra forsiden