Heroic

Heroic sikrer finansiering for videre drift

Får et etterlengtet pusterom etter vellykket kapitalinnhenting.

Heroic har hodet over vannet enn så lenge.
Heroic/Omaken

Den norske organisasjonen Heroic klarte sikre 10 millioner kroner som sørger for at de kan drifte videre forbi sommeren 2023.

Det var knyttet stor spenning til det ekstraordinære styremøte som fant sted på mandag. Etter at styret tidligere mislyktes med å sikre den kortsiktige finansieringen som krevdes.

Sikret videre drift

Etter styremøtet opplyste Heroic at de har solgt 10 millioner aksjer til 1 kroner per aksje, for å skaffe den nødvendige kapitalen til å opprettholde driften videre.

Casper «cadiaN» Møller løfter pokalen fra Blast Premier Fall i København i fjor.
Blast

– Denne mandagen avsluttet Heroic Group AS sin planlagte kapitalinnhenting på NOK 10 millioner i preferanseaksjer med primært eksisterende aksjonærer. Vi er takknemlige for tilliten og den fortsatte støtten fra Heroic, og vil fortsette å jobbe sammen med styret for å fremme selskapets agenda.

Les også: København blir vertskap for tidenes første Major i Counter-Strike 2.

Videre skriver Heroic på sine sider at fokuset fremover til være på en spennende sesong med e-sport, med Majoren i Paris spesielt i fokus.

– Etter denne hendelsen ser vi frem til en spennende sesong med e-sport-underholdning, med store arrangementer for vår organisasjon, fans og strategiske partnere. Med den kommende CS:GO Major i Paris, og den enorme hypen etter lanseringen av Counter Strike 2, vil 2023 være et ekstraordinært år for profesjonell esport.

Fortsatt ikke friskmeldt

Til tross for den vellykkede kapitalinnhentingen er det fortsatt mange økonomiske utfordringer for den norske organisasjonen hvor Joachim «Noobwork» Haraldsen er daglig leder.

Heroic-gruppen ble etter oppkjøpet listet på den norske handelsplattformen NOTC. Verdien av en aksjen lå i begynnelsen på 18 kroner, mens den i dag handles til 80 øre.

Les også: Historiske Håvard «rain» Nygaard vinner ESL Pro League og Intel Grand Slam.

Eierselskapet Heroic Holdings AS leverte i 2021 et underskudd på 13 millioner kroner, mens datterselskapet Heroic AS som blant annet eier det suksessfulle CS:GO-laget med samme navn hadde et totalt tap på 21 millioner.

Organisasjonen kan nå rette fokuset videre mot å sikre nye investorer og midler for å sørge for at de kan drifte videre til slutten av 2025.

Siste fra forsiden