PGL CS2 Major Copenhagen 2024

København blir vertskap for tidenes første Major i Counter-Strike 2

PGL tar med seg hele 13 millioner i premiepenger til den danske hovedstaden.

Counter-Strike 2.
Valve

I en pressemelding kunne PGL tirsdag annonsere at de får æren av å arrangere tidenes første Major i Counter-Strike 2. Turneringen skal gå av stabelen mellom 17-31 mars neste år og skal huse de 24 beste lagene i verden.

Første Major i Danmark

Det blir første gang Danmark blir vertskap for en Major-turnering, et land som har stolte e-sport-tradisjoner og flere av verdens bester Counter-Strike-lag.

Med en total premiepott på nærmere 13 millioner kroner er det klart at det er mer enn heder og ære lagene kommer til å spille om i det som vil bli en unik mulighet til å skrive seg inn i historiebøkene.

LES OGSÅ: Paris får æren av å bli siste Major-vert i Counter-Strike: Global Offensive »

Klar for å slå seer rekorder

CEO i PGL, Silviu Stroie kunne meddele i pressemeldingen at den første Majoren i Counter-Strike 2 skal bryte rekorder.

– Et av de største spillene gjennom tidene beveger seg mot et nytt kapittel, og vi kunne ikke vært lykkeligere for å være vertskap for sannsynligvis den viktigste Major-turneringen i franchisens nylige historie.

– Danmark har en rik e-sports-arv, og vi gleder oss til å bringe verdens beste Counter-Strike-lag til København for å konkurrere om spillets mest prestisjetunge tittel. Vårt ambisjonsnivå for PGL CS2 Major Copenhagen 2024 er å bryte spillenes all-time seertallrekorder.

LES OGSÅ: Historiske Håvard «rain» Nygaard vinner ESL Pro League og Intel Grand Slam »

Siste fra forsiden