Highlander som spill i 2006

Den britiske spillutgiveren og spillutvikleren SCi Games melder at de har sikret seg rettighetene til å lage spill basert på filmene og serien ved samme navn.

SCi slår seg sammen med David Panzer Productions, som blant annet har jobbet med regissøren av den første Highlander-filmen, og satser på å utvikle Highlander-universet ytterligere. Highlander-franchisen begynte i 1986, med skuespillerne Christopher Lambert og Sean Connery i hovedrollene.

- Det er så mange utrolige muligheter med en slik omfattende lisens som Highlander-franchisen. Vi kommer til å jobbe tett med Peter Davis og Bill Panzer, for å videreutvikle Highlander-universet. Konseptet er helt ideelt for et dataspill, forteller Patrick O’Luanaigh, kreativ leder hos SCi Games.

Historien i Highlander følger udødelige krigere, som lever i skjul i blant oss, mens de lever sitt daglige liv. De søker sine motspillere, ødelegger hverandre gjennom historien, helt til bare én står igjen.

Spillet kommer antageligvis ikke i butikkene før i 2006, i forbindelse med 20-års jubileet til Highlander-franchisen. Hvilke plattformer spillet blir lansert på er uvisst, men vi kommer tilbake med mer info så snart vi vet mer.

Siste fra forsiden