Homefront blir forsinket

Den koreanske invasjonen av USA utsettes en smule.

Et THQ i pengekrise har utsatt spennende Homefront. Heldigvis er det ikke snakk om mer enn en uke ekstra ventetid. Ny dato her i gården blir 18. mars.

– Vi tror vi har store muligheter for å dominere i butikkleddet på denne datoen, sier THQ-sjef Brian Farrell ifølge Eurogamer.

Drama i USA.

Dragon Age II kommer nemlig ganske tett opp mot den opprinnelige slippdatoen, og nå slipper man så mye forstyrrelser fra BioWares rollespillgigant.

Oppgaven din i dette skytespillet er ganske enkel. Du skal forsvare USA mot en nord-koreansk invasjonsstyrke en gang i nær fremtid. Spillet skal visstnok bryte ny grunn både som skytespill, actionspill og en filmaktig spillopplevelse.

Vi kikket på Homefront under Gamescom i Köln i fjor, og lot oss imponere.

– Det er for få spel som verkeleg vågar å fortelje ei moden og vaksen historie. Spel for vaksne tyder i dei fleste utviklarar sine auge berre meir blod, og kanskje litt sex om dei tør. I Homefront får vi ei hard, brutal og moglegvis sterk historie. Verda er snudd på hovudet, og landet som ein gong var ei supermakt er no redusert til grupperingar med motstandsfolk, skrev Øystein Furevik i sin interessante sniktitt.

Vi gleder oss til å prøvekjøre enda mer.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden