Homeworld-aktig romkrig i Warhammer 40,000-drakt
(Bilde: Focus Home Interactive)

Homeworld-aktig romkrig i Warhammer 40,000-drakt

I Battlefleet Gothic må du stanse kaos-styrkenes korstog.

Det franske tospannet Focus Home Interactive og Tindalos Interactive jobber i disse dager med å fullføre sanntidsstrategispillet Etherium, som ser ut til å by på en god, gammeldags blanding tradisjonell basebygging og krigføring.

Bildene er fra en tidlig versjon av spillet.
Bildene er fra en tidlig versjon av spillet. Bilde: Focus Home Interactive

Men Etherium er ikke det eneste strategiprosjektet de har på gang, og nå har de annonsert sitt neste prosjekt. Det heter Battlefleet Gothic: Armada, og er et rombasert sanntidsstrategispill basert på et brettspill satt til Warhammer 40.000-universet.

Kaos-styrkene skaper trøbbel

Her raser krigen som aldri før, og en utvilsomt svært kjip fyr ved navn Abaddon the Despoiler forsøker å ta over galaksen gjennom et korstog. Dette korstoget må du selvsagt sette en stopper for.

Unreal 4-motoren byr på god grafikk.
Unreal 4-motoren byr på god grafikk. Bilde: Focus Home Interactive

Spillet gir deg kontroll over en flåte med ulike romskip – fra raske fregatter til slagskip som er flere mil lange, ifølge pressemeldingen – som du så kan skreddersy slik du ønsker. Hvert skip kan endres og forbedres, og ulike systemer gir skipene ulike egenskaper og muligheter.

I tillegg til imperiets styrker får vi også stifte bekjentskap med kaos-styrkene, samt eldar og selvsagt også orkene.

Battlefleet Gothic: Armada bygger på Unreal 4-teknologien, og er under utvikling for Windows-baserte PC-er. Vi vet ikke når det skal komme i salg, men utgiver Focus Home Interactive lover mer informasjon snart. 

Som vanlig når vi snakker om sanntidsstrategispill satt til verdensrommet er det naturlig å tenke på den klassiske Homeworld-serien, som er på vei tilbake.

Battlefleet Gothic: Armada

Windows
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Strategi
Utvikler: Tindalos Interactive
Utgiver: Focus Home Interactive

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen