Hør vakre toner på Ekeberg i kveld

Hør vakre toner på Ekeberg i kveld

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Play!-symfonien kom til Norge første gang i 2007, den gangen som en del av Electroworld-messen på Lillestrøm. I kveld står de på egne ben i Ekeberghallen, og dirigent Arnie Roth har med seg musikk fra noen av spillhistoriens største perler.

Den som var til stede i 2007 vet at dette var en opplevelse av de sjeldne. Man kunne nesten høre gåsehuden reise seg på samtlige 3000 oppmøtte under fremføringer fra blant andre Zelda- og Final Fantasy-universene.

Ikke bare arena, men også orkester er byttet i anledning årets konsert. Det tsjekkiske filharmoniske kammerorkesteret, som kjent fra Fable 2 musikken, har nå tatt over for Kringkastingsorkesteret. Nytt for året er at publikum har muligheten for å stemme om hvilke sanger som spilles under forestillingen.

Dette er antagelig første gangen en så stor gjeng nerder har gjestet Ekeberghallen, et sted som vanligvis forbindes med mer aktive grupperinger. Og har du ikke blakket deg helt på årets TG-billett, anbefales det å ta turen hvis du er i nærområdet.

Spillverket stiller med opptil flere representanter, og vi kommer tilbake med oppsummering i etterkant av kalaset.

Kommentarer (13)

Forsiden akkurat nå

Til toppen