Strategipioner R.U.S.E. forsinket

Høstbarn

Betafeedback flytter spillet flere måneder frem i tid.

Ubisofts og Eugen Systems' R.U.S.E. skulle opprinnelig kommet ut i årets første kvartal, men det ble dyttet til juni for ytterligere finpuss. Nå viser det seg ifølge Gamespot at også den datoen renner ut i sanden, og strategispillet kommer ikke før i slutten av september.

Vi må vente litt ekstra på R.U.S.E..

Via den offisielle Facebook-siden sies det at man trenger mer tid for å få ta hensyn til feedback fra den åpne betaperioden som nettopp ble avsluttet.

Her nevnes det endringer i flerspillermenyene, enhetenes retningsstyring, kunstig intelligens og balansen i spillet. Man må også jobbe med det såkalte matchmaking-systemet.

Spillet kommer til PC, Xbox 360 og PlayStation 3, og har tidligere blitt skrytt opp som det første virkelige strategispillet. Det sa i hvert fall sjefsprodusent Mathieu Girard til Gamer.no da vi kikket på R.U.S.E. i fjor.

Her skal du ikke bare flytte enhetene dine rundt og krige, du kan nemlig bruke en mengde triks for å lure fienden din også. Dermed vet du aldri om det du avduker faktisk er ekte, eller et skittent triks fra motstanderen. Slikt skaper spenning, spesielt i flerspillerdelen.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden