Bekreftet dato for Halo: Reach

Høstjakt

Kan nye salgsrekorder ryke denne sensommeren?

Så er det endelig klart når Xbox 360-spillere får Halo: Reach. Ifølge Gamespot har spillet fått et verdensomspennende slipp 14. september. Japan må imidlertid vente en dag ekstra, men det blir trolig ikke landesorg der i gården av den grunn.

Mer action med Halo.

Dette blir antageligvis Bungies siste spill i Halo-serien. Utvikleren har nemlig signert en tiårsavtale med Activision, der man vil sette i gang med "Bungies neste store actiontittel". Microsoft beholder imidlertid rettighetene til Halo-universet.

Alle som kjøpte Halo: ODST fikk tilgangen til flerspillerbetaen i Reach, som varte i litt over to uker. Denne ble besøkt av rundt 2,7 millioner spillere, så salgspotensialet er i hvert fall helt kurant.

Reach-spillet foregår før handlingen i klassiske Halo: Combat Evolved fra 2001. Her fortelles historien om forsvaret av planeten Reach, og vi følger en gruppe Spartanere (enheter av samme type som Master Chief). Forvent deg tonnevis av action, og at serien vender tilbake til Combat Evolved-røttene.

Ifølge Microsoft har Halo-serien solgt i overkant av 34 millioner kopier så langt, et tall som vil stige markant fra og med 14. september.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden