Feature

Telenorligaen høsten 2018 - Hearthstone

Høstsesongen i Hearthstone ender med stjernedueller

Flere norske lag har forsterket troppene sine før høstsesongen settes i gang for fullt.

Sindre Stien/Nordavind

For Hearthstone Team League, samt tradisjonell Hearthstone er det nå seriestart. Det skal deles ut tilsammen 21 600 kr i pengepremier, samt tittelen Norges beste Hearthstone-spiller og lag. Mye står på spill når storlag som Nordavind ønsker revansje i Team League-serien, mens ungguttene i Dynasty eSports ønsker å forsvare klubbseieren fra våren 2018.

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norges største satsing på e-sport, og driftes som et divisjons- og sesongbasert seriespill. Ligaen består av spillene Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone, Overwatch og Rocket League. Det er to sesonger per kalenderår.

KORT OM VÅRSESONGEN 2018:

Alt du trenger å vite om Telenorligaen »

LES OGSÅ: Alt du bør vite om Telenorligaen høsten 2018

Dette er hvordan vi tror tabellen i Team League ender. VI har tatt en nærmere kikk på de ulike lagene og spillerne vi tror utmerker seg i høstsesongen 2018.

FloWenZ

Kristian «Naitkris» Kvernmo
Gard «LordAinz» Edvard
August «Skullwagen» Melland

Nykommere i tre mot tre-formatet, lite tidligere erfaringer i sluttspill i solospill. Laget består av noen som er kjent med den kompetitive scenen, men også helt nye til konseptet. Vil få større utfordringer mot eliten av serien, kan klare å få en liten fot innen sluttspillet i solospillet med litt heldig gruppe. Trener og innbytter Christopher «Razor» Romnæs har målsetting om å vinne flere kamper, og har sluttspill som en milepæl. De jobber aktivt med å utvikle nye spillere under en ny klubb i framfart.

Estimert nedrykksstriden (9. - 8. plass)

Mors FLATBRØD

«Fennec»
«AgL3N»
«WizzYTheWizzurd»

Nok ett nytt lag for serien, med spillere totalt ukjent for skribenten. Har ingen tidligere spill i solo, men kan absolutt bli spennende å følge med på. Absolutt årets minste satsing, men i Hearthstone kan alle overraske.

Estimert nedrykksstriden (9. - 8. plass)

Air E-sport

Jonatan «Pingvin87» Ansgard
«Renwick»
«sorty22»
«MasterMixer»
«AsianPentrat»

Les også
Anmeldelse: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Air E-sport har i flere år vist at de er å telle med når det kommer til ligaspill. Gutta i hvite trøyer hadde en skuffende vårsesong, men har mye gode kvaliteter som vi vil se mer av i år. Nytt for året er kaptein og lagleder «Renwick». Flere av spillerne begynner å få god rutine på plass, og blir også å se i toppsjiktet i solospillet. Har også meldt på et lag til i samme serie, så det fins mye talent i denne klubben.

Estimert middelhavsfarerne (7. - 5. plass):

DBK/AIR E-SPORT

«Boyinou»
«Llama_God» «Sviffer» «Renwick»

Andrelaget til Air E-sport stiller med ett kompispreg over seg. Både «Renwick» og «Sviffer» er tidligere kjenninger i formatet, og har gjort det godt før også, men dette laget kommer nok til å kunne hamle opp med de dårligste lagene, men faller for kort mot eliten. Typisk mitt på treet-utfordrere i årets liga. Begge spillerne har sjanser til å nå sluttspill i solospillet med en ålreit gruppe.

Estimert middelhavsfarerne (7. - 5. plass):

Dynasty eSport 2

«TruckMurder» «Killerbee» «masternixa» «teko178» «xxlgorillano»

Vårsesongens vinnere har funnet ut at de vil skyte inn ett andrelag for enda større sjanser i årets seriespill. Dette laget består av mange nye navn i Hearthstone-sammenheng, men er krydret med spillere med tidligere fartstid i solospillet. Vil nok kjempe mot Air E-sport 2 om å unngå nedrykksstriden.

Estimert middelhavsfarerne (7. - 5. plass):

Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb

Svenske Alfred «Affie» Nordebrant har tidligere vært rangert nummer 1 i Hearthstone sitt rangeringssystem, og blir en spennende spiller å følge med på fremover.
Privat

Helge «Albrigtsen» Albrigtsen
Thomas «Thomerio» Eriksen
Richard «Elefanti123» Opheim
Arne «Arnegutten48» Munthe-Kaas Christian «PanRagon» Iversen
Robin «RDee» Danielsson
Alfred «Affie» Nordebrant

Så var det klart for årets mest spennende Hearthstone-satsing. Denne blomstervasen her har alt - bredde, rutinerte spillere, vinnere, unge lovende, og høye rangerte spillere over hele fjøla. Jeg personlig gleder meg stort til å se hva løvene fra Oslo kan få til i år med dette mannskapet. De har hentet inn to tidligere Telenorligavinnere i «Elefanti123» og «Arnegutten48», samt svenskene «RDee» og «Affie» som er kjente navn internasjonalt. Albrigtsen og kompani stiller med årets mest spennende lag!

«Hunterace» er ansett som en av verdens beste Hearthstone spillere. Han tar med gjengen i Nordavind på ny jakt etter trofeer.
Sindre Stien/ Nordavind

Estimert Sluttspill (4. - 1. plass)

Nordavind DNB

Casper «Hunterace» Notto
Jahn-Erik «Zorkthar» Gangstøe
Eirik «ntR» Midtstue
Jens «Kolbein» Bratheim
Frederik «FreddyB» Bohé
Jaromir «Jarla» Vyskočil

Kaptein og vinneren av vårsesongen, Jahn-Erik «Zorkthar» Gangstøe stiller med årets desidert sterkeste mannskap. De norske gutta i Nordavind spiller ikke bare sammen på klubblag, men representerer også Norges landslag i Hearthstone Global Games. Sammen med danske Frederik «FreddyB» Bohé og tsjekkiske Jaromir «Jarla» Vyskočil vil Nordavind være revansjesugne på tittelen Norges beste Hearthstone-lag etter at ungguttene fra Dynasty eSport imponerte i vårsesongen og stakk av med seieren.

Estimert Sluttspill (4. - 1. plass)

Bitfix Gaming

Mats «ProfiX» Guttormsen har blitt en av de mest profilerte og rutinerte Hearthstone-spillerne i Norge. Nå er han klar for å representere Bitfix Gaming enda en sesong.
Gigacon

«Raki»
«Troille»
«Dazzler»
«fjompn»
«ProfiX»
«Mattis»

En annen reell motstander blir årets breddesatsing til klubben fra Trøndelag - Bitfix Gaming. Etter en noe skuffende vårsesong resultatmessig så har gutta lagt seg i hardkjør til høstsesongen. Kaptein og lagleder Jørgen «Toros» Pedersen har forhåpninger om en topp tre-plassering i Team League, samt en topp åtte-plassering i solospillet. Flere av spillerne har vist i internasjonale kvalifiseringer, og at de kan være med å kjempe blant eliten.

Estimert Sluttspill (4. - 1. plass)

Dynasty eSport

Dynasty Esport tok seieren i vårsesongen. Flere av spillerne befinner seg nå på andre lag.
Hans «ShadowBow» Skovli/Dynasty

Daniel «DanielBeadle» Beadle
Nicolai «Inf3ct3d» Wahl
Hans Ludvig «ShadowBow» Skovli

Årets vårsesongvinnere i Hearthstone Team League har hatt en del utskiftninger frem mot høstsesongen. Etter at spillere som Richard «Elefanti123» Opheim og Arne «Arnegutten48» Munthe-Kaas har gått til Lions, så ser plutselig stallen til Dynasty en god del tynnere ut enn den var. Gutta skal få en tøff jobb med å forsvare tittelen, men har vist før at de ikke faller under press.

Estimert Sluttspill (4. - 1. plass)

Siste fra forsiden