Hour of Victory offisielt kunngjort

Spesialisér deg som spion, kommandosoldat eller snikskytter i Midways kommende Xbox 360-skytespill, Hour of Victory.

I Hour of Victory må vi nok en gang ta turen tilbake til andre verdenskrig. Den amerikanske utgiveren Midway mener imidlertid at dette spillet kommer til å skille seg ut fra mengden, blant annet fordi det lar deg velge hvordan du vil spille spillet.

Tre forskjellige hovedpersoner

Her får du nemlig velge mellom tre svært ulike spillfigurer, Sersjant Calvin Blackbull, Major Ambrose Taggert og Løytnant William Ross. Calvin Blackbull er en snikskytter som i tillegg er ekspert med eksplosiver. Dessuten er han mye mer akrobatisk enn sine to kolleger, og kan hoppe over hindringer kan stoppe forfølgere.

Ambrose Taggert er en amerikansk OSS-mann, en ekspert på infiltrasjon og lydløse drap som tar knekken på fienden med kniv og lyddempet Sten-maskingevær. William Ross er en britisk kommandosoldat som spesialiserer seg på det motsatte, nemlig frontalangrep i Rambo-stil. Han kan også flytte tunge objekter unna, slik at han kan komme til hvor andre får problemer.

Alle de tre soldatene kan dessuten utnytte seg av kjøretøy de måtte komme over på slagmarken. Her nevnes amerikanske Sherman-stridsvogner og de fryktede Tiger-stridsvognene til de tyske forsvarerne, samt mindre kjente ting som tyske Kubelwagen. Midway forteller at hvis du kan se et kjøretøy i dette spillet, kan du også kjøre det.

Ellers loves vi selvsagt autentiske detaljer og høy realisme, og heftig grafikk takket være Epics svært populære Unreal 3-motor. Flerspiller over nettet får vi også, men dette har vi ikke noen detaljer om enda. Spillet utvikles at et studio som kalles nFusion, og rullebladet deres inkluderer titler som Deadly Dozen og Line of Sight.

Siste fra forsiden