Konkurranse

Julekalender 2009 – luke 16

Hva er dagens premie?

Ny dag og ny luke åpnes. Hva gjemmer seg innenfor?

Årets julekalender på Gamer.no er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi har blant annet fått tak i noen av årets beste spill, knallbra spillutstyr, en flott MP3-spiller, gavekort og mye mer.

Sacred 2: Collector's Edition.
Risen.

Rollespill

Hver dag består av en ny premie. I dag gir vi bort Risen for PC og konsollutgaven av Sacred 2: Fallen Angel. Sistnevnte leveres som lekker samlerutgave.

Det store og mangfoldige actionrollespillet Sacred 2: Fallen Angel byr på time etter time med monsterslakting og skatteoppsamling. Målet i spillet er å skaffe seg det beste utstyret, utvikle de sterkeste evnene og kombinere de tøffeste angrepene. Samlerutgaven inneholder en illustrasjonsbok, en miniatyrfigur av den kvinnelige krigeren Seraphim, en dobbeltsidig plakat med kart over spillverdenen Ancaria , og en CD med all musikken fra spillet.

Risen er et svært forseggjort og actionfyllt rollespill hvor en skipbrudden mann må redde ei hel øy fra en eldgammel makt som truer med å ødelegge hele verden. Spillet har en ekstrem underholdningsverdi, og lar deg oppleve en spillfigur som utvikler seg fra å være et null til å bli den mektigste personen i verden.

Bli med i trekningen

Vi kårer kun én vinner hver dag. Den heldige velger selv om han eller hun vil ha Sacred 2 for PlayStation 3 eller Xbox 360, mens Risen er for PC. For å bli med i trekningen må du svare korrekt på to spørsmål:

Konkurransen er avsluttet.

Lykke til! Vi trekker vinnere i egen egen artikkel hver mandag i desember.

Siste fra forsiden