Julekalender 2009 – luke 4

Hva er dagens premie?

Ny dag og ny luke åpnes. Hva gjemmer seg innenfor?

Årets julekalender på Gamer.no er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi har blant annet fått tak i noen av årets beste spill, knallbra spillutstyr, flotte MP3-spillere, gavekort og mye mer. Hver dag består av en ny pakke, og i dag er premien to glimrende Xbox 360-spill: Halo Wars og Halo 3: ODST.

UNSC og The Covenant braker sammen i Halo Wars.
Flerspiller er sentralt i Halo 3: ODST.

To flotte Xbox 360-spill

Halo Wars er et sanntidsstrategispill eksklusivt for Xbox 360. Her får du ta kontroll over menneskenes UNSC-styrker og oppleve Halo-universet fra et helt nytt perspektiv. Handlingen foregår før det første Halo-spillet, og handler om UNSCs første møte med Covenant. En sterk historie og spennende gameplay bidrar til at dette er en kvalitetstittel.

Halo 3: ODST er et frittstående skytespill i Halo-universet. Man styrer soldater i en by som akkurat har blitt ruinert av romvesenrasen The Covenant. Kampanjen inneholder mye av den moroa som har gjort de tidligere Halo-spillene populære, men det er flerspillerdelen som er spillets sterkeste side. I en ny modus kan man slå følge med opptil tre andre venner, og det hele går ut på å overleve så lenge man greier mot en evig strøm fiender. I tillegg får vi hele flerspillerdelen fra Halo 3, samt kartpakkene Heroic, Legendary, Mythic og tre helt nye kart.

Delta i trekningen

Vi kårer kun én vinner hver dag. For å delta i trekningen må du svare korrekt våre to spørsmål. Og forresten: Det er ikke smart å tukle med Wikipedia, og det gjelder spesielt forumbrukere fra Levanger (ja, vi vet hvem du er).

Konkurransen er avsluttet.

Lykke til! Vi trekker vinnere i egne artikler hver mandag i desember. De første seks annonseres mandag 7. desember, de siste mandag 28. desember.

Siste fra forsiden