Julekalender 2009 – luke 1

Hva er dagens premie?

Endelig kan nedtellingen starte. Hva skjuler seg i årets første luke?

Det er en glede å presentere julekalenderen på Gamer.no for syvende året på rad. Tradisjonen startet allerede i 2003, og har siden den gang vært en aktivitet som tusenvis av våre lesere har sett frem til hvert eneste år.

Mye å glede seg til

Årets kalender er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi skal blant annet gi bort masse knallspill, flott spillutstyr, en lekker mediespiller, gavekort, og flere veldig eksklusive, unike og kostbare produkter.

Utfordringene venter i Dragon Age.
Eddie Riggs er klar for kamp.

Vi starter årets kalender med to voksenspill fra Electronic Arts, Dragon Age: Origin og Brütal Legend – begge actionfylte spill på hver sin måte.

I Brütal Legend spiller du roadien Eddie Riggs, som på magisk vis transporteres til en heavy metal-verden. Der må han kjempe for å frigjøre menneskeheten fra glamkongen Lionwhite. Actionspillet har et flott kampsystem, fantastisk musikk og en god historie, og byr på svært interessant utforsking i en verden som hyller rock og metal.

Rollespillet Dragon Age: Origin er den spirituelle oppfølgeren til Baldur's Gate-spillene. Her får du servert seks ulike startbrett i spillet, avhengig av klasse, rase og bakgrunnsvalg. Spillet fokuserer mye på dialog og kamper, og du kan bruke den isometriske synsvinkelen vi kjenner så godt fra eldre BioWare-spill. Du er dessuten nesten alltid i gruppe med noen, og samtalene innad i disse er ofte sentrale for spillets utfall.

Delta i trekningen

Brütal Legend er i salg for PlayStation 3 og Xbox 360, mens Dragon Age: Origins er tilgjengelig for Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Vinneren kan selv velge hvilke plattformer han eller hun vil ha spillene for, og for å delta i trekningen må man svare korrekt på følgende spørsmål:

Konkurransen er avsluttet.

Lykke til! Vi trekker vinnere i egne artikler hver mandag i desember. De første seks annonseres mandag 7. desember, de siste mandag 28. desember.

Siste fra forsiden