Deus Ex-skaper med Mikke Mus-spill?

Hva er Epic Mickey?

Jobber Warren Spector med et spill om Mikke Mus?

I fjor skrev bransjenettstedet Gamasutra at de hadde sett konseptkunst for et spillprosjekt med kodenavnet "Epic Mickey". Spillet skulle være under utvikling hos Junction Point Studios, spillutvikleren startet av Deus Ex-skaper Warren Spector.

Nå har det dukket opp ny informasjon om det episke Mikke Mus-prosjektet. Bloggen superannuation har funnet konseptbilder og CV-informasjon som tyder på at Gamasutra-informasjonen fra i fjor er korrekt, og at "Epic Mickey" virkelig er under utvikling.

Basert på bildene ser det ut som det er snakk om et steampunk-spill med elementer fra flere av Disneys populære klassikere. Spillet skal være under utvikling for Wii.

Junction Point er heleid av Disney, og for to måneder siden snakket Disney Interactive Studios-sjef Graham Hopper med Gamasutra om det hemmelige Spector-prosjektet. Han ønsket ikke å gå i detalj, men hadde dette å si:

– Warren jobber hardt. Han har et team som arbeider med et fabelaktig prosjekt. Vi kommer til å vise det når det er klart. Vi er veldig oppmuntret av det vi har sett så langt, og jeg tror dere kommer til å bli positivt overrasket.

Han fortalte også at prosjektet Warren Spector jobber med har vært i Disneys tanker lenge, og at det tok lang tid før de fant rette mannen for jobben. Dette støtter ideen om at Spectors spill har med Disneys egne figurer å gjøre.

– Warren har tatt konseptet og forandret og forbedret det underveis, og vi har gitt ham tid til å gjøre dette. Vi er i en veldig omfattende prototypefase nå. Han jobber for øyeblikket med å lage nivåer, og det har tatt veldig lang tid å komme til dette punktet. Det er derfor vi har vært så stille, men det er dette spillet trenger for å lykkes.

Før Junction Point ble kjøpt av Disney hadde Spector flere prosjekter på gang, som det tilsynelatende aldri har blitt noe av. Dette inkluderer et samarbeidsprosjekt med John Woo og et fantasy-prosjekt basert på en verden han skapte sammen med sin kone for 15-20 år siden.

Forhåpentligvis har han mer flaks med sitt nåværende prosjekt.

Siste fra forsiden