Edge of Twilight kansellert?

Hva har skjedd?

Det postapokalyptiske actionspillet skal ha blitt droppet.

For et par år siden hørte vi for første gang om Edge of Twilight fra det australske utviklerstudioet Fuzzyeyes. Senere samme år fikk det utgiver, og målet var slipp i begynnelsen av 2009. Slik gikk det ikke, men en stadig strøm av nytt bilde- og filmmateriale indikerte at spillet fortsatt var under utvikling og stadig ble penere.

Slik så spillet ut i august

Nå går det rykter om at prosjektet er kansellert i all stillhet. Kotaku har snakket med to tidligere Fuzzyeyes-ansatte som hevder utviklingen stoppet for noen måneder siden. Studioet skal også være nedlagt. Ryktene får bifall av Destructoid, som visstnok har kjennskap til problemer hos Fuzzyeyes de ikke kan snakke om.

En representant for Fuzzeyes nekter for at studioet er en saga blott, men bekrefter at utviklingen av Edge of Twilight har stoppet opp. Dette skal ha skjedd i oktober. Prosjektet lever likevel, og skal etter planen startes opp igjen i løpet av januar. Innleide tredjeparter jobber visstnok fortsatt med spillet, selv om Fuzzeyes for tiden er inaktive.

Edge of Twilight er et tredjepersons actioneventyr på lik linje med Devil May Cry og God of War. Med andre ord må du hogge deg gjennom massevis av fæle folk og beist for å komme i mål.

Spillet følger Lex, en vandringsmann i en verden ødelagt av krig. Denne verdenen er delt i to, en mørk del og en lys. De industrielle Athern fra den ene halvdelen drepte de spiritualistiske Lithern i den andre, men Lithern har gjenoppstått fra de døde.Lex har blod fra begge rasene i årene, og må utforske deres respektive verdener.

Utgiver Southpeak har foreløpig ikke kommentert ryktene.

Siste fra forsiden