Irrational-prosjekt på E3?

Hva jobber de med?

I løpet av året finner vi ut hva BioShock-skaperne driver med.

Irrational Games (tidligere kjent som 2K Boston) har vært stille siden deres forrige spill, BioShock, ble lansert. De jobber som kjent ikke med BioShock 2, som kommer i salg i februar.

I et intervju med GameSpot fortalte Irrational-sjef Ken Levine at vi kan se frem til mer informasjon fra den solide utvikleren i løpet av året:

Irrational plages av tagging på veggene i kontoret.

– Dette er året der vi starter å snakke om ting, og slutter å gjemme oss bak dette hemmelighetsfulle jernteppet, sa han.

Når kunngjøringen vil finne sted ville han naturlig nok ikke ut med, men den ville komme etter 2010 Game Developers Conference, som finner sted i San Fransisco tidlig i mars. En storstilt kunngjøring på sommerens E3-messe er med andre ord ikke utelukket.

Vi vet for øyeblikket veldig lite om hva det er Irrational jobber med. Ryktene har gått om et nytt spill i X-Com-serien, og det finnes også indikasjoner på at de jobber med et skytespill. Men ryktene ble nylig kommentert av Levine, som ba folk om å ikke tro på alt de leser.

Irrational har tidligere stått for Freedom Force-spillene, System Shock 2, Tribes: Vengeance og SWAT 4. Du kan finne ut mer om denne 2K-eide utvikleren på det nylig relanserte nettstedet deres.

Siste fra forsiden