Hva skjer når Kerbal Space Program møter Bad Piggies?

Autocraft byr på kreativ bygging.

Alientrap

Skaperne av det underholdende 2D-actionspillet Capsized har annonsert et nytt prosjekt, som de like godt har lagt ut for salg i samme slengen.

Alfa-trailer.

Spillet heter Autocraft, og er langt fra ferdig – faktisk er utvikleren fortsatt litt usikker på hvilken retning de vil ta det i. Samtidig ønsker de å involvere spillerne på et tidlig tidspunkt, og det skal være grunnen til at det får en såpass tidlig lansering.

Bygg dine egne løsninger

Autocraft er, som du kanskje skjønner av navnet, et spill der poenget er å lage ulike typer farkoster. Hvert nivå gir deg et visst mål, og så må du lage noe som kan hjelpe deg å oppnå det målet.

Hvorfor kjøre når man kan fly? (bilde: Alientrap).

Det kan være en slags bil, et fly eller til og med et romskip. Den nåværende versjonen inneholder 21 separate oppdrag, samt en sandkassemodus der du kan slå deg løs og bygge det du vil.

Utviklerne forteller at de har hentet inspirasjon fra mobilspillet Bad Piggies og PC-spillet Kerbal Space Program, og de mener det allerede er moro å spille.

Autocraft er for øyeblikket kun tilgjengelig for Windows, men skal også komme til mobile plattformer etter hvert. Utviklerne støtter vanligvis også Linux og MacOS, så de vil nok gjøre det her også.

Stilig grafikk. (bilde: Alientrap).

Autocraft er forøvrig ikke utviklerens eneste prosjekt. De er nemlig også i ferd med å avslutte utviklingen på Apotheon, et lekkert, sideskrollende action/plattformspill satt til en mytisk utgave av oldtidens hellas. Apotheon kommer til PlayStation 4, samt Steam for Windows, MacOS og Linux.

Hvis Autocraft virker spennende kan du også ta en titt på det ambisiøse byggespillet Principia, som vi skrev om i går.

Siste fra forsiden