Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 22

Hva skjuler seg bak dagens luke?

Dagen før dagen før dagen tar vi turen inn i en av spillmarkedets spennende nisjer.

Shutterstock/YanLev

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Gavekort hos strategi-spesialist

Panzer Corps.

Liker du strategi- og krigsspill? I så fall bør dagens premie være noe for deg. Strategi-utgiveren Slitherine stiller nemlig med et gavekort på hele 150 dollar, som du kan bruke i nettbutikken deres. Denne inneholder også spill fra Matrix Games og Ageod, som er en del av Slitherine-gruppen. De gir ut spill til PC og nettbrett, samt brettspill.

Utvalget inkluderer alt fra tunge krigsspill av typen Gary Grigsby's War in the West til mer lettbeinte titler som hestevognspillet Qvadriga og det Alpha Centauri-inspirerte 4X-spillet Pandora: First Contact.

Distant Worlds: Universe.

En av våre favoritter er Distant Worlds: Universe, et unikt romstrategispill fullstappet av innhold og overraskelser og satt til et svært dynamisk spillunivers. Panzer Corps er en annen favoritt, her får du herlig andre verdenskrig-strategi i stil med SSI-klassikeren Panzer General.

Pandora: First Contact.

Det kan være verd å påpeke at hvis du kjøper spill direkte fra Slitherines butikk, og disse spillene også befinner seg på Steam, kan du gå inn i systemet deres og få Steam-koder uten ekstra kostnad. Dette gjelder tradisjonelt også om et spill ikke finnes på Steam nå, men kommer dit i fremtiden.

Om du er interessert i å vite mer om strategispill av typen Slitherine selger mye av, kan du lese vår artikkel om krigsspillenes historie (krever ekstra-medlemskap).

For å være med i trekningen om denne pakka må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Siste fra forsiden