Nettmøte

Stein Wilmann

Hva synes du Gamer.no skal gjøre på e-sport?

E-sportsjefen vår svarer på spørsmål fra lesere og spillere fredag.

Stein Wilmann er leder for esportdelen på Gamer.no.
artubr/Flickr/Creative Commons, Audun Rodem/Gamer.no

E-sport er en uttalt satsing for Gamer.no i tiden fremover. I juni skal vi avslutte første sesong av SteelSeries StarCraft League, og til helgen starter vi norske turneringer i Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends. Disse cupene fungerer som oppvarming og delkvalifisering til to store ligaer vi skal arrangere til høsten.

Hyppige turneringer og ligaer

Tidligere i mai ansatte vi Stein Wilmann som vår e-sportleder. Han har vært en ildsjel i esportmiljøet i Norge siden tidlig på 2000-tallet, og skal sørge for jevnlig redaksjonell dekning, hyppige turneringer og ligaer og videreutvikling av nyttige tjenester for både spillere, lag og publikum i Norge.

– Min viktigste oppgave blir selvfølgelig å påse at Gamer.no utvikler seg i riktig retning med tanke på e-sportsatsningen. Herunder følger en naturlig kvalitetssikring av alt relatert til esportbiten fra regelverk til gjennomføring av arrangement. Det vil samtidig være viktig for meg at esporten utvikler seg til å bli en positiv kraft i samfunnet vi lever i, fortalte han tidligere denne måneden.

Han er opptatt av at Gamer.no blir en nøytral og seriøs aktør i det norske e-sportmiljøet.

– Det innebærer at vi har en løpende og god dialog med samfunnet, arrangører, klubber og spillere. Kort summert skal vi bygge videre på arbeidet som har vært lagt ned tidligere og videreutvikle disse konseptene.

Svarte på 27 spørsmål

Fredag fra klokken 13:00 til 15:00 stilte Wilmann opp i nettmøte for å svare leserne på alle spørsmål de måtte ha om våre planer fremover og status på e-sport i Norge. Se alle spørsmål og svar under.

Siste fra forsiden