Hva syns du om Gamer.no?

Vi ønsker å vite hva du egentlig syns om Gamer.no, og inviterer til gruppesamtale i Oslo.

Gamer.no leses av mange tusen spillinteresserte hver eneste dag. Men selv om stadig flere oppdager oss, og bruker oss jevnlig, er det alltid rom for forbedringer i alle ledd. For oss er det viktig å høre på hva leseren syns, slik at vi kan levere en best mulig tjeneste.

Derfor har vi bestemt oss for å samle en liten gruppe lesere, som kan være med på en frivillig samtale om Gamer.no. Dette møtet vil danne grunnlaget for en omfattende spørreundersøkelse som alle som vil skal få svare på. Gruppesamtalen vil finne sted i våre lokaler i Oslo sentrum i kveld, onsdag 27. september, kl. 18:30 til 20:00.

Temaer for samtalen blir hva som fungerer, hva som kan forbedres, hvorfor man besøker Gamer.no.no osv. Det blir servert mat og drikke under oppholdet.

Hvis dette høres spennende ut, ta kontakt med tor-steinar@gamer.noså raskt som mulig. I søknaden skriver du noen ord om deg selv, hvor lenge du har brukt Gamer.no, hvor gammel du er, samt kontaktinformasjon som e-post, telefonnummer, adresse, og naturligvis fullt navn.

Siste fra forsiden