Anmeldelse

Hva venter oss i juli?

Unnskyldningen for å holde deg innendørs i sommer finner du her.

Nå når sommertidene for alvor har begynt på ny, er det kanskje mange som mener at været utenfor blir litt for sommerlig. Hvis du leter etter en god unnskyldning for å slippe å smøre deg inn med klebrige, solbeskyttende midler og iføre deg sesongriktig tøy, er kanskje listen over månedens største spillutgivelser kjekk å ha.

Les videre for å finne ut hvorfor du bør skalke alle luker i sommer.

APB: All Points Bulletin

Plattform: PC
Utgis: 1. juli.

Dette etterlengtede flerspiller-skytespillet fra gjengen bak det første Crackdown-spillet slippes allerede første dag i måneden. I spillet får du velge mellom to sider; politi eller tjuveradd i den fiksjonelle byen San Paro.

APB byr på en oppdatert versjon av god gammeldags politi og røver-morro i sandkasseform. Hele byen står til din disposisjon, så hva venter du på?

Tiger Woods PGA Tour 11

Plattform: Playstation 3, Xbox 360, Wii, iPhone OS.
Utgis: 1. juli

Verken utroskap eller varmt vær stopper verdens mest ikoniske golfer, og nå braker det løs igjen. Den velkjente spillserien implementerer for første gang Ryder Cup-turneringen, samt en en flerspillerdel hvor man kan konkurrere mot 24 andre golfere.

Hvis du skulle gå lei av store turneringer kan du til og med slappe av og få et avbrekk med litt minigolf.

Crackdown 2

Plattform: Xbox 360
Utgis: 9. juli

10 år har passert siden historien i Crackdown 1 fant sted. Pacific City er nok en gang i trøbbel, og denne gangen er det et farlig virus som står bak mesteparten av ulumskhetene i byen. Nå kan man også samarbeide med opp til fire gode venner for å utslette slemmingene i spillets forbedrede flerspillermodus.

Hvis du er i akutt behov for sandkassefornøyeligheter, finnes det allerede en demo av spillet ute på Xbox Live.

Battlefield 1943

Plattform: PC
Utgis: 9. juli

Ett år etter utgivelsen av spillet på konsoll, får endelig PC-eiere tilgang til det digitaldistribuerte Battlefield-spillet. Det skal mye til for å bomme med kjøretøy, eksplosiver, en solid flerspilleropplevelse og en Frostbite-motor som gjør det hele litt morsommere.

Need for Speed: World

Plattform: PC
Utgis: 20. juli

Need for Speed er tilbake igjen, og denne gangen med et MMO. Med et stadig fokus på illegal racing og biljakt lar også NFS: World deg kjøre til byene fra tidligere NFS-spill. Det hele munner ut i en gigantisk verden å boltre seg i, og dette altså over nett. Spillet vil ha flere biler, deler og modier tilgjengelig enn noen gang før.

Hvis dette ikke hørtes bra nok ut fra før av, så kan vi jo nevne at mesteparten av spillet vil være fullstendig gratis. Kun når du når et visst nivå vil du måtte betale for å avansere videre. Hvis du ikke vil betale, kan du fremdeles fortsette å spille, men da ikke gå videre opp i nivå.

Starcraft II: Wings of Liberty

Plattform: PC
Utgis: 27. juli

Det er endelig tid for den etterlengtede Starcraft-oppfølgeren. Med Wings of Liberty lover Blizzard mangt og mye, og det er nok liten tvil om at de også denne gangen sitter på et svært robust spill. Det opprinnelige Starcraft-spillet blir fremdeles spilt i turneringer verden over, og det er ingen grunn til å tro at ikke dette spillet skal kunne tåle tidens tann like godt som forgjengeren.

Wings of Liberty er neimen ikke en dårlig måte å avslutte måneden på.

Simulator-sommer

Alle simulatorene er tilgjengelige på PC 9. juli.

Selv om dette ikke er de største utgivelsene i denne måneden, syntes vi at alle burde få en hederlig omtale for... ja, rett og slett latterlige navn. Månedens simulator-utgivelser er som følger:
Roadworks Simulator
Mining & Tunneling Simulator
Ship Simulator Extremes
Blaster Simulator
Woodcutter Simulator
Skyscraper Simulator.

Og husk: Frisk luft får man også ved å åpne et vindu!

Siste fra forsiden