Hva pønsker Sony på?

Hva pønsker Sony på?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

En mystisk stillingsannonse fra Sony Japan har fått ryktebørsen til å gå amok. Stillingsannonsen leter etter potensielle testere for tilbehør til Playstation 3 og Playstation Portable, samt "ny og ukjent maskinvare". Hvorvidt dette betyr kommende utstyr til enten PS3 eller PSP, eller en helt ny konsoll spekuleres det nå vidt i. Av favorittene er det mange som setter pengene sine på nok en PSP, som i tilfelle vil bli den fjerde utgaven av den bærbare konsollen.

PSP sliter fortsatt i et stadig tøffere håndholdt-marked, og kan ikke sies å ha blitt den suksessen Sony hadde håpet på. Mange har spekulert i at konsollens produksjon vil bli kansellert - men disse nyhetene kan tyde på at Sony enda ikke har gitt opp sin bærbare satsning.

Da Sony ble kontaktet angående stillingsannonsen hadde de på daværende tidspunkt ingen kommentar, men lovet å komme tilbake til saken - ergo er det trolig at en pressmelding vil komme i løpet av uken.

(Kilde: Gamespot.com)

Sony Playstation 2

Sony PlayStation Portable Value Pack

Sony PlayStation 3 80 GB

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen