Blogg

Hvem blir med på Prosjekt Plattform?

Sliter du på plattformfronten, sier du? La oss gå sammen og gjøre noe med det.

I forrige blogginnlegg beklaget jeg meg over at mine plattformspillegenskaper har blitt svekket med årene. Min påstand var at ti år gamle Kjersti ville ha banken nåtid-Kjersti ned i støvlene. Nåtid-Kjersti har mindre tid og tålmodighet, og gir ergo opp mye tidligere enn tiårige Kjersti ville ha gjort.

Boo skal nok få gjennomgå - bare ikke akkurat nå.

Dette går selvsagt på min ære som seriøs spiller løs – og jeg har bestemt meg for å ta affære. Denne sommeren skal, i tillegg til slike kjipe voksenting som maling av hus og veranda, vies til plattformspilling. Jeg skal rett og slett plukke ut ett plattformspill jeg skal komme meg gjennom, uansett hvor mange stygge ord og håndkontrollere flyvende gjennom lufta det tar.

Jeg fikk mange flotte forslag til hvilket spill jeg bør ta for meg. Alt fra herr Stuestøls kontante Battletoads-forslag (han kan vente seg fiskeboller til middag i en uke fremover) til små indieperler som VVVVVV, som du kan prøve en demovariant av.

Noen forslag var temmelig snille, mens andre var regelrett nådeløse. Dunno1987s forslag om Kaizo Super Mario World ville for eksempel garantert endt stygt – i beste fall i en ødelagt håndkontroller eller TV, i verste fall i spillkarriere permanent lagt på hylla. Sjekk lenka selv, det ser temmelig hårete ut.

Hvilket spill har jeg så endt opp med? Opprinnelig tenkte jeg å ta for meg forslaget til sjefsfiksemannen vår, Mats, som mente Super Mario Galaxy ville være et bra sted å starte. Men så snek det seg inn en tanke... Sackboy og jeg kom oss aldri forbi de %&$@ krokodillene – og det har plaget meg en god stund. Derfor skal jeg gi det nydelige LittleBigPlanet en ny sjanse denne sommeren.

Hvem vet, kanskje jeg blir så plattformdreven at jeg mekker nye LBP-brett innen sommeren er over? «Watch this space,» som det sies.

Bli med!

Bli med i kampen om å beseire plattformsjangeren!

Ut i fra responsen jeg har fått på blogginnlegget å dømme er jeg ikke alene om å ha mistet stålgrepet om plattformsjangeren. Så jeg foreslår følgende: Hold meg med selskap på Prosjekt Plattform! La oss være støttegruppe for hverandre – sammen klarer vi å gjenerobre våre tidligere plattformskills.

Hva må du gjøre for å bli med? Meld deg på i kommentarfeltet under! Fortell hvilket spill du setter deg som mål å komme gjennom, og hva som blir straffen om du ikke klarer det.

Det er selvsagt opp til deg og din samvittighet (og kanskje selvdisiplin?) om du følger opp Prosjekt Plattform eller ikke – ingen kommer til å sjekke om du gjør det du sier du skal.

Tar du utfordingen?

Siste fra forsiden