Mysterier fra Funcom

Hvor leder gåtene?

I helgen slapp Funcom en bisarr video om The Secret World.

De senere dagene har mange konspirasjonsteorier samlet seg rundt Funcoms kommende massive onlinespill The Secret World. Flere mystiske og kodede meldinger på Twitter har blitt oppdaget, men ingen har helt klart å avsløre hva de betyr eller om de er en eneste stor bløff.

En av seks gåter på det nye nettstedet.

Nå er i hvert fall tiden for tvil over. Lørdag ble et gåtefullt foruminnlegg lagt ut av en bruker kalt Apis på The Secret World sitt forum. I innlegget blir det lenket til en bisarr og noe skremmende video.

På seks steder i videoen dukker det opp kodede ord, men de er kun synlige på skjermen i en brøkdel av et sekund. Vi klarte å ta bilder av tegnene, og etter en stund var det noen som fant ut at tegnene var en del av noe som kalles Alphabet of the Magi – et sett magiske tegn som ble oppfunnet i det sekstende århundre.

Ved hjelp av dette alfabetet kunne vi oversette tegnene og finne et nytt nettsted. Her blir vi igjen møtt av mystiske gåter, seks i tallet. I et forrykende tempo har nettsamfunnet rundt The Secret World sitt forum klart å løse alle gåtene og flere nye som fulgte etter dem.

Alt dette er en del av Funcoms alternativ-virkelighet-spilling-kampanje, som forteller om en mørk fremtid hvor legender, mystikk og mytologi igjen vil bli del av vår virkelighet.

I morgen klokken 15 vil verdens spillpresse, inkludert Gamer.no, få lov til å avsløre hva som ble presentert på Game Developers Conference om The Secret World, men denne spennende nettsiden med gåter leder sannsynligvis til informasjon som spillpressen ikke fikk høre noe om.

Hvis du liker konspirasjonsteorier, mytologi, gåter eller generelt mystiske hendelser er tiden moden for å la fantasien løpe fritt. Alle som til nå har svart riktig på gåtene har fått en liten personlig belønning. Hvis du blir med på leken venter kanskje en på deg også?

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden