Podkast

Retro Crew - sesong 6, episode 10

Hvordan står Majora's Mask seg i forhold til andre Zelda-spill?

Spillklubben har spilt videre på The Legend of Zelda-spillet.

Nintendo

I denne episoden av spillklubben skrur Link tida tilbake til dag én igjen og begir seg ut på de to neste templene i Majora’s Mask. Kan han finne plass i hjertet sitt til å tilgi Skullkid? Kan han stoppe månen fra å krasje inn i planeten? Hva er dealen med de store kjempene som snakker så rart? Og hvorfor er de to feene så sinnsykt fulle av attitude? Link hjelper dem jo!

Slik går det hvis månen faller (Skjermbilde: Nintendo).

Are, Jostein og Jack snakker litt videre om spillets styrker og svakheter, setter det opp mot de andre spillene i serien og Jostein blir frustrert over lagringssystemet på Nintendo 3DS som faktisk ødela savegamet hans. Vi lever farlig i spillklubben, folkens.

Spillklubben er et konsept vi skal gjennomføre i omtrent annenhver episode av nostalgishowet Retro Crew.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Rad Crew-redaksjonen, og av og til medlemmer av Gamer.no-redaksjonen, kommer frem til et retrospill vi skal spille, så sier vi fra til lytterne i den foregående episoden slik at dere også har sjansen til å spille det i forkant og gjøre deres egne erfaringer, og sende inn kommentarer.

Gått glipp av tidligere episoder?

Retro Crew er et nettradioshow som dedikeres til gamle spill, konsoller og maskiner, laget av Rad Crew i samarbeid med Gamer.no. Du kan blant annet treffe gjengen på Facebook. Her er de tre forrige episodene:

Her er de viktigste Kirby-spillene
Spillklubben: Har Sonic CD holdt seg?
Retro Crew mimrer om Ocean sammen med en av de ansatte

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil.

Siste fra forsiden