Podkast

Rad Crew - Sesong 9, episode 8

Dette er spillene med de mest overraskende nakenscenene

Rad Crew rødmet nok litt da de spilte inn denne episoden.

Konami, Rad Crew

Rad Crew blir skrur opp temperaturen i ukens episode med en topp fem-liste over spill som bydde på overraskende innslag av nakenhet – overraskende, men ofte ganske uønsket også. Vi spurte også lytterne om det i det hele tatt går an å inkludere nakenscener i spill uten at det blir kleint. Du vil ikke tro hva som skjedde etterpå. Eller jo, forresten – vi tror nok du kan gjette deg til svarene.

Vi tok et bilde av Diablo III her fordi vi ikke turte å vise flere nakengreier.

Aleks har byttet ut sin Destiny-avhengighet med Diablo III-avhengighet, og føler seg litt mindre skitten. Han mener at Diablo III er et spill du spiller, mens Destiny gir en følelse av at Bungie spiller deg. Hør Jostein og Aleks snakke om Diablo III og hvordan det har blitt etter den fremdeles ferske 2.1-patchen.

  • (00:45 - 17:45) Topp 5 overraskende nakenscener i spill
  • (17:45 - 29:15) Nyheter
  • (29:15 - 1:16:45) Diablo 3 etter 2.1-patchen og andre Blizzard-greier
  • (1:16:45 - Slutt) Lytterne svarer: finnes det nakenscener i spill som IKKE er teite eller kleine?
For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Denne uken er det Are Ness Fløgstad Aleksander Hakestad, Jack Tenold og Jostein Hakestad som trakterer mikrofonene.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 19. februar
Rad Crew, 12. februar

Rad Crew, 5. februar

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden