Podkast

Rad Crew – Sesong 9, episode 5

– Hvem ville vel gå tilbake til denne klumpen etter at Nintendo DS Lite kom ut?

Rad Crew tar for seg nyversjoner av konsoller i ukens episode.

Ugh.
Nintendo

Velkommen til en ny episode av Rad Crew. Endelig har det kommet nye spill, og gjengen har kost seg med nykommerne den siste uken.

Life Is Strange byr på tidsreiser og mysterier.

Christer Runde fra NerdCast joiner oss for å snakke om Resident Evil-re-remaken som er ute på konsoll og PC akkurat nå. Han spilte aldri GameCube-utgaven og oppdager derfor denne nyversjonen av spillet for første gang. I tillegg har han spilt den første episoden av DontNod Entertainment sitt eventyrspill, Life is Strange.

De beste konsollrevisjonene

En ny versjon av Nintendo 3DS er rett rundt hjørnet, og i ukens topp 5-liste rangerer Rad Crew derfor de 5 beste konsollrevisjonene til dags dato. Er det noen som vil gå tilbake til den første Nintendo D-Sen etter at DS Lite kom ut? Ikke det, nei?

Til slutt hører vi fra lytterne, som har svart på følgende: hva var det første spillet du døgna for å runde? Og: én heldig lytter vinner et spill.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

I studio finner vi Are Ness Fløgstad, Stian Askeland, Christer Runde og Jostein Hakestad.

Dette er innholdet denne uken:

  • (4:00 - 27:40) Topp 5 nyversjoner av konsoller
  • (27:40 - 41:25) Nyheter
  • (41:25 - 1:23:00) Saints Row: Gat Out of Hell, Resident Evil, Infinifactory og Life is Strange
  • (1:23:00 - Slutt) Lytterne svarer: Hva var det første spillet du døgna med?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 29. januar
Rad Crew, 22. januar

Rad Crew, 15. januar

Les også
Anmeldelse: Life is Strange

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden