Podkast

Rad Crew - Sesong 9, episode 12

Dette er de fem Final Fantasy-spillene du bør spille

Rad Crew har også besøk av Gamer.nos Bloodborne-anmelder denne uken.

Final Fantasy XV er på planen i dag.
Square Enix, Rad Crew

Før opptak antok vi at det ville bli mye Final Fantasy-prat i ukens show, og den antakelsen viste seg å være helt korrekt. Ikke bare rangerer vi de fem Final Fantasy-spillene du bør spille i dag, men vi snakker også selvfølgelig om Final Fantasy Type-0 HD, såvel som Final Fantasy XV: Episode Duscae – den lengre demoen som skal gi folk en apetittvekker før det ferdige spillet kommer ut enten i år eller neste år (får vi håpe!). Om du syns det blir mye Final Fantasy-prat: deal with it!

Bloodborne er snakkis denne uka.

Gøran Solbakken anmelder Bloodborne – den spirituelle oppfølgeren til Dark Souls – for Gamer.no, og kommer innom podkasten for å snakke om sine inntrykk av det beintøffe spillet. Er dette PS4 sin første virkelige «system seller»?

Are har på sin side spilt Battlefield Hardline, hovedsaklig flerspillerdelen. Det virker som om han liker det bedre enn de fleste kritikerne gjør.

Til slutt leser vi kommentarer fra lytterne, og de har svart på hva som er sine favoritter i nettopp Final Fantasy-serien.

Ukens meny:

  • (00:00 - 49:30) Intro og Topp 5 Final Fantasy-spill du bør spille
  • (49:40 - 1:04:00) Nyheter
  • (1:04:00 - 2:03:40) Bloodborne, Final Fantasy Type-0 HD, og Final Fantasy XV: Episode Duscae
  • (2:03:40 - slutt) Lytterne forteller om sine favoritt-Final Fantasy-spill

I studio denne gang sitter Marie Helen Hansen, Are Ness Fløgstad og Jostein Hakestad. Gamer.nos Gøran Solbakken blir med over Skype.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 19. mars
Rad Crew, 12. mars

Rad Crew, 5. mars

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Anmeldelse: Final Fantasy XV

Siste fra forsiden