Podkast

Rad Crew - Sesong 9, episode 7

Disse fem spillene har de beste maskene

Rad Crew-gjengen har også kost seg med Evolve.

Majora's Mask har blitt pusset opp.
Nintendo

I denne episoden av Rad Crew er vi er innom mange former for forvandling. Topp 5-lista tar for seg spill der du kan bruke masker for å endre egenskapene og ferdighetene dine, seøvfølgelig i anledning utgivelsen av The Legend of Zelda: Majora’s Mask på 3DS.

At Majora's Mask er på lista overrasker vel ingen?

I Evolve er det snakk om en annen type forvandling. Det asynkrone multiplayerspillet falt i smak både hos Are og Jostein, og de snakker om hva de likte med det, og de drøfter ogå kjapt DLC-kontroversene fra forrige uke.

Men den mest saftige delen av podkasten kommer der lytterne innrømmer hvilke spill de er flaue over å aldri ha spilt! Hvilke mørke hemmeligheter har skjult seg i arkivene til Rad Crew-lytterne?

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Denne uken er det Inger Lise W. James, Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad som sitter rundt bordet.

  • (00:00 - 23:40) Topp 5 spill der du bruker masker!
  • (23:40 - 36:13) Nyheter
  • (36:13 - 1:12:30) New 3DS og Evolve
  • (1:12:30 - Slutt) Vi spurte lytterne: Hvilke spill er du litt flau over å aldri ha spilt?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 12. februar
Rad Crew, 5. februar

Rad Crew, 29. januar

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden