HW-stand på Egertorget

I helgen er HW-LAN tilstede på Egertorget i Oslo. Her arrangeres ulike konkurranser, som mobiltasting og spillkommentering.

For å markere at HW-LAN 2006 går av stabelen neste uke, har arrangøren satt opp en stand på Egertorget i Oslo. Formålet er naturligvis å gjøre mannen i gata oppmerksom på HW-LAN, og det vil være en fin anledning til å stille spørsmål til de ansvarlige bak arrangementet.

På standen vil det blant annet bli satt opp Guitar Hero med to gitarer, samt fire PC-er med Battlefield 2, Counter-Strike og andre spill installert. Kampene i alle spillene blir vist på storskjermer.

Besøkende vil få anledning til å utfordre hverandre i nevnte spill, eller prøve seg som eSport-kommentator. Talentfulle kommentatorer vil få gratisbillett til HW-LAN 2006, og en mulighet til å kommentere de kampene som blir direktesendt på NRK Nett-TV neste uke.

I tillegg vil Amobil.no ha en konkurranse i mobiltasting. De raskeste tasterne vil få anledning til å delta i NM på HW-LAN neste uke.

Standen vil være åpen fra klokken 12 til 18 i kveld, og mellom klokken 12 og 16 i morgen.

Hvis du har mange spørsmål om HW-LAN, men ikke har anledning til å ta turen til Egertorget i helgen, så kan vi anbefale vårt ferske leserintervju med arrangøren. I tillegg bør vårt tidligere omfattende intervju gi en del svar på hva som skal foregå neste uke. Enda mer informasjon kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden