The Legend of Zelda - Studio Ghibli

Hyller Ocarina of Time med Ghibli-inspirert tolkning

I forbindelse med 25-årsjubileet til The Legend of Zelda: Ocarina of Time har videoskaper og animatør «RwanLink» snekret sammen en temmelig spenstig tolkning av spillet.

Den 18 minutter lange videoen skildrer scener og figurer fra spillet svøpt i en drakt som henter tydelig inspirasjon fra animasjonsstudiet Studio Ghibli.

Se videoen over.

– Etter å ha fokusert på realistiske omgivelser tidligere, bestemte jeg meg for å gå en annen retning denne gangen. Som en lidenskapelig beundrer av filmene til Studio Ghibli, hentet jeg inspirasjon fra uttrykket deres og blandet det sømløst inn i verdenen til Ocarina of Time, som en homage til spillets 25-årsjubileum, sier skaperen.

«RwanLink» ser at han har brukt over 600 timer de siste fire månedene på å skape det vi ser i videoen. Totalt inneholder tolkningen over 30 figurer og fire omgivelser. Alt er gjort i Unreal Engine 5.

Selv om de imponerende hyllesten er over på 18 minutter, er det mer The Legend of Zelda på vei. For et par uker siden fortalte Nintendo at de har begynt arbeidet med en film basert på universet. Filmen tar i bruk ekte skuespillere, i motsetning til animasjonsfilmen The Super Mario Bros. Movie som kom på vårparten i år.

Ellers har The Legend of Zelda hatt et sterkt år i spillanskapet også. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom leverte sterkt. Les vår anmeldelse »

Siste fra forsiden