I actionrollespillet Kyn har fiendene egne familier

Kyn byr på taktisk rollespillkamp i fargerike miljøer.

Tangrin Entertainment

Den nederlandske tomannsutvikleren Tangrin har annonsert Kyn, et taktisk actionrollespill for Windows, MacOS og Linux.

I Kyn må du lede en gruppe på opp til seks helter ut på oppdrag for å beskytte hjembyen din mot ondskap. Byen vil påvirkes av dine seiere og tap underveis, og du kan også hjelpe nabobyer i deres kamp for å overleve.

Fiender med familie

Ikke bare det, men fiendene består ikke bare av tradisjonelle monstre. I stedet vil de ofte ha egne landsbyer – med ubevæpnede kvinner, barn og eldre som de naturlig nok forsøker å beskytte når du kommer på besøk.

Utviklerne lover også et interessant kampsystem der du blant annet kan utnytte deg av elementer i miljøene. Et eksempel er et kraftig økseangrep som blir enda kraftigere hvis du først suger opp flammer fra brennende ting i omgivelsene dine – og hvis det ikke er noen flammer i nærheten kan du jo få magikeren din til å lage noen.

Skaperne hevder også at monstrene du møter gradvis blir smartere underveis i spillet, og at taktikker du hadde mye hell med i begynnelsen ikke nødvendigvis fungerer så godt mot slutten.

Mer informasjon om spillet kan du finne på det offisielle nettstedet. Om du sulter etter taktisk rollespillkamp nå, og ikke klarer å vente på sommerlanseringen, bør du ta en titt på Aarklash: Legacy.

Siste fra forsiden