Mafia II får dato

I alle fall i Amerika

2K har kunngjort slippdatoen for den etterlengtede gangsteroppfølgeren.

Mafia II må finne seg i å være et av årets absolutt mest etterlengtede spill, og nå har det fått lanseringsdatoer. 24. august er dagen man kan starte gangsterlivet hvis man er bosatt på andre siden av Atlanteren, mens vi får spillet den 27. august.

Det er umulig å ikke glede seg.

Med tanke på hvor profilert denne tittelen er, er det lite trolig at den europeiske datoen ikke er like i nærheten av den amerikanske. August er altså måneden vi kan glede oss til.

Mafia II foregår på førti- og femtitallet, i den amerikanske underverdenen. Handlingen finner sted i en gigantisk, fiktiv by, og følger Vito og Joe, to fattige karer som drømmer om et liv som glamorøs gangster. Men når drømmen blir virkelighet viser det seg at gangsterlivet ikke er så glamorøst som de hadde trodd.

Vi tok en fersk titt på Mafia II på årets Game Developers Conference, som fant sted i San Francisco tidligere denne måneden. Her er noe av det vår egen lille gangsterspire, Lasse Lervik, hadde å si:

Herlige biler.

– Historiefortellingen vi har blitt vist har vært upåklagelig, dialogene er vittige og barske, kampsystemet er solid og givende og det er i det hele tatt en eneste stor sømløs moropakke som er på vei. Stemningen i dette spillet bygges opp i alle ledd, og jeg gleder meg som et barn til å få oppleve klimakset av det hele. Mafia II har alle mulige forutsetninger for å bli en moderne klassiker.

Dermed er det bare å glede seg til august. Sjekk også det offisielle nettstedet for mer informasjon om spillet, som kommer til PC, Xbox 360 og PS3.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden